PORTOFOLIU

Numeroșii ani de activitate în domeniu, o excelentă cunoaștere a pieței și a colecțiilor private din țară, o relație apropiată și o comunicare bună cu mulți colecționari și negustori de artă înseamnă că avem acces la mai multe opere și obiecte de artă decât sunt prezente pe site, și chiar în galerie.

Știm cine are de vânzare natura statică de Petrașcu la care visezi de atât timp, la cine putem găsi un nud de Pallady de calitatea celui din muzeu sau de la licitație la care ți-a rămas gândul, pe cine să întrebăm de vaza Daum Nancy care ar completa perfect sufrageria ta Art Deco, și probabil avem deja setul complet de tacâmuri din argint vienez sau icoana rusească pe care vrei să le faci cadou cuiva special. Dacă ești în căutarea unui anumit tip de obiect de artă decorativă, a lucrărilor unui pictor, grafician sau sculptor anume, dacă vrei să faci un cadou cu o ocazie specială, profită de portofoliul nostru de peste 2.000 de opere și obiecte de artă!

Contactează-ne, povestește-ne ce îți dorești și îți vom oferi opțiuni variate, potrivite pentru orice gust, ocazie și buget, pentru că știm cele mai bune surse de încredere pentru artă de calitate și ne dorim ca ea să ajungă la tine.