EVENIMENTE

 

Spațiul care găzduiește Galeriile de artă A. Rădulescu este un parter înalt de vilă interbelică, construită în 1926 de arhitectul Gheorghe Simotta, căruia i se datorează numeroase imobile bucureștene, printre care și Palatul Patriarhiei.

Readus la viață după toate standardele restaurării de o echipă de profesioniști, el pune în valoare în mod ideal arta românească și europeană din secolele XIX-XX.

Spațiul galeriei noastre poate fi, de asemenea, și gazda evenimentului special din viața dvs. pe care vreți să îl organizați într-un loc unic, dând de la început un ton elegant planurilor dvs. De la reuniuni culturale (expoziții, audiții muzicale, lansări de carte, conferințe) la petreceri private sau corporate, ne putem imagina o mulțime de ocazii pentru care spațiul galeriei noastre ar fi perfect.

Dacă aveți în minte un eveniment care credeți că poate respecta particularitățile unui spațiu vechi, restaurat cu grijă și atenție la cele mai mici detalii, cu între 50 și 120 de participanți, vă așteptăm să ne contactați, pentru a stabili detaliile.

Ne va face plăcere să vă găzduim momentele speciale.