DESPRE NOI

 

Pasiunea pentru artă este o constantă în familia Rădulescu de câteva decenii. Cunoștințele despre piața de artă, studiile de istoria artei și experiența practică se îmbină în Galeriile de Artă A. Rădulescu.

Alexandru Rădulescu, licențiat în istoria artei la Facultatea de Istoria și Teoria Artei din cadrul Universității Naționale de Artă din București, este un bun cunoscător și o prezență activă pe piața de artă de mulți ani, continuând activitatea mamei lui, Adriana Rădulescu. Ștefania Dumbravă și-a obținut licența și masteratul la aceeași facultate de Istoria și Teoria Artei, unde în prezent este doctorand.

Foști colegi de facultate și vechi colaboratori, pasionați de artă și de înțelegerea ei, formăm momentan echipa Galeriilor de artă A. Rădulescu. Ni se alătură, după caz și necesitate, experți certificați de Ministerul Culturii și restauratori profesioniști din toate domeniile artistice.

Într-un spațiu restaurat atent dintr-o clădire monument istoric, oferim iubitorilor de artă sculptură, pictură și grafică modernă și contemporană de autori români și străini, de la cei mai renumiți la cei subestimați, precum și artă decorativă europeană și mobilier din secolele XIX-XX, având întotdeauna calitatea și autenticitatea ca imperative.

Pentru că ne preocupă creșterea calității pieței de artă românești, oferim și consultanță în domeniul achizițiilor (atât din galeria noastră, cât și de pe piața liberă) și în domeniul constituirii de colecții de artă.

Lumea artei de calitate nu poate exista fără încredere, de aceea oferim servicii de expertiză și evaluare a operelor de artă și obiectelor de artă decorativă. Și, fiindcă toate acestea depind de „sănătatea” operelor cu care lucrează, ne putem ocupa și de restaurarea și conservarea operelor dvs. de artă.

Dacă doriți să fiți la curent cu noutățile din galerie, lăsați-ne o adresă de e-mail în formularul „Newsletter Signup”

Dacă doriți să ne contactați, vă stăm la dispoziție pe Facebook, pe email, sau la telefon. Pentru o vizită personal, vă așteptăm în Str. Polonă nr. 12, de luni până vineri de la 10 la 18, iar dacă doriți să ne vizitați în weekend, stabilim la telefon.