CUM CUMPĂR

 

Cumpărarea unei opere de artă este – mai mult decât o investiție – o experiență estetică, intelectuală și afectivă. Indiferent dacă o cumpărați pentru dvs., sau pentru a o dărui, intră în calcul considerente de gust, de stil, de potrivire cu spațiul în care opera va fi integrată, de importanță a autorului sau atelierului, a perioadei de creație, a operei în ansamblul artistic al vremii și creatorului ei. Desigur, contează și aspecte pragmatice, precum dimensiunile și costul.

Selecția variată de artă modernă românească și europeană a Galeriilor de artă A. Rădulescu vă oferă opțiuni pentru toate călătoriile dvs. în lumea artei. Dacă o obiectele de artă din categoriile site-ului vă inspiră, puteți să ne contactați oricând ca să intrați în posesia lor – sau a multor altora pe care vi le putem sugera, fie pe mail, fie într-o vizită la noi.

Magazinul nostru online oferă, de asemenea, o mulțime de opțiuni variate din toate categoriile, de la artă plastică, la piese mici sau mari de mobilier, la bijuterie veche sau contemporană, sau la artă religioasă. De la mici cadouri pentru momente speciale, la redarea tonului stilistic al unui interior, veți găsi câte ceva pentru toate planurile dvs. Cumpărăturile se plătesc simplu, cu cardul, și ajung la dvs. prin curier.

Important este gustul dvs. artistic. De restul ne ocupăm noi.