CONSULTANȚĂ

 

O colecție de artă este un întreg a cărui evoluție nu se oprește niciodată. Ea este dictată de intențiile, gustul și preferințele colecționarului, însă este influențată și de tendințele de pe piața de artă, de cotele artiștilor și de operele disponibile. O bună cunoaștere a pieței trebuie să se îmbine cu cea a specificului și evoluției fiecărui stil artistic, a manierelor personale și etapelor de creație ale artiștilor, și cu o bună cunoaștere a colecțiilor private și a operelor care le formează.

Achiziția unei opere de artă, indiferent dacă în mod privat sau la licitație, dacă pentru sine sau pentru a fi dăruită unui iubitor de artă, este un act de cunoaștere și de pasiune. Dacă este vorba despre un colecționar la început de drum, achiziția poate da tonul întregii viitoare colecții. Pentru un colecționar activ, ea trebuie să se potrivească perfect în ansamblul colecției existente.

Indiferent dacă tocmai începi o colecție de artă, sau completezi una deja dezvoltată, îți stăm la dispoziție pentru consultanță, de la decizia asupra piesei în sine, la momentul și sursele achiziției. Contactează-ne, și putem discuta la o ceașcă de cafea printre obiecte de artă.